ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Παιδικά Έπιπλα

Ανακαλύψτε την συλλογή του Finezzahome, από παιδικά έπιπλα. Σε εμάς θα βρείτε παιδικές πολυθρόνες, κουτιά αποθήκευσης, σκηνές, κρεβάτια παιδικά αλλά και γραφεία, σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε χώρο. 
Κρεβάτι Σπιτάκι Ξύλινο 70x140εκ Κρεβάτι Σπιτάκι Ξύλινο 70x140εκ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: FinezzaHome
Παιδικό κρεβάτι σπιτάκι κατασκευασμένο από φυσικό άβαφο ξύλο πεύκου.Τα κρεβάτια σπιτάκια αποτελούν πυρήνα της παιδαγωγικής μεθόδου Montessori και βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δυνατότητες αυτονομίας και οργάνωσης από μικρή ηλικία. Το κρεβάτι σπιτάκι, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και ανθεκτικό..
305,00€
Ξύλινο Κρεβάτι Σπιτάκι 100x200εκ Ξύλινο Κρεβάτι Σπιτάκι 100x200εκ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: FinezzaHome
Παιδικό κρεβάτι σπιτάκι από φυσικό ξύλο πεύκου .Τα κρεβάτια σπιτάκια αποτελούν πυρήνα της παιδαγωγικής μεθόδου Montessori και βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δυνατότητες αυτονομίας και οργάνωσης από μικρή ηλικία. Το σπιτάκι κρεβάτι, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και ανθεκτικό, έχει δημιουργηθεί ..
350,00€
Παιδικό κρεβάτι Montessori Σπιτάκι 70x140εκ Παιδικό κρεβάτι Montessori Σπιτάκι 70x140εκ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: FinezzaHome
Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο πεύκου σε φυσικό χρώμα.Τα κρεβάτια σπιτάκια αποτελούν πυρήνα της παιδαγωγικής μεθόδου Montessori και βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δυνατότητες αυτονομίας και οργάνωσης από μικρή ηλικία. Το κρεβάτι σπιτάκι, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και ανθεκτικό, έχει δημιουρ..
155,00€
Σετ γραφείου παιδικό με δύο καρεκλάκια καρυδί-λευκό 180x45x93.5εκ Σετ γραφείου παιδικό με δύο καρεκλάκια καρυδί-λευκό 180x45x93.5εκ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: FinezzaHome
Το παιδικό γραφείο συντροφεύει το παιδί σε κάθε δημιουργική και μαθησιακή δραστηριότητα. Το σετ γραφείο αυτό είναι ευρύχωρο, εργονομικό, αισθητικά άρτιο και ιδανικό για κάθε παιδικό δωμάτιο με στυλ και πρακτικότητα.  Τεχνικά χαρακτηριστικά:Το σετ αποτελείται από 3 τεμάχια:1. Γραφείο εργασίας ..
225,00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.