ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Παιδικά Έπιπλα

Ανακαλύψτε την συλλογή του Finezzahome, από παιδικά έπιπλα. Σε εμάς θα βρείτε παιδικές πολυθρόνες, κουτιά αποθήκευσης, σκηνές, κρεβάτια παιδικά αλλά και γραφεία, σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε χώρο. 
Κρεβάτι Σπιτάκι Ξύλινο 70x140εκ Κρεβάτι Σπιτάκι Ξύλινο 70x140εκ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: FinezzaHome
Παιδικό κρεβάτι σπιτάκι κατασκευασμένο από φυσικό άβαφο ξύλο πεύκου.Τα κρεβάτια σπιτάκια αποτελούν πυρήνα της παιδαγωγικής μεθόδου Montessori και βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δυνατότητες αυτονομίας και οργάνωσης από μικρή ηλικία. Το κρεβάτι σπιτάκι, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και ανθεκτικό..
305,00€
Παιδικό κρεβάτι Montessori Σπιτάκι 70x140εκ Παιδικό κρεβάτι Montessori Σπιτάκι 70x140εκ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: FinezzaHome
Κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο πεύκου σε φυσικό χρώμα.Τα κρεβάτια σπιτάκια αποτελούν πυρήνα της παιδαγωγικής μεθόδου Montessori και βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δυνατότητες αυτονομίας και οργάνωσης από μικρή ηλικία. Το κρεβάτι σπιτάκι, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και ανθεκτικό, έχει δημιουρ..
155,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.