ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Αξεσουάρ Καροτσιού

Στο Finezzahome γνωρίζουμε τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας και βρίσκουμε λύσεις στα καθημερινά της προβλήματα. Συγκεκριμένα, οι γάντζοι γενικής χρήσης αποτελούν την ευκολότερη λύση μεταφοράς, κάθε είδους τσάντας στα βρεφικά και παιδικά καρότσια. Διαθέτουν ρυθμιζόμενους ιμάντες που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο λαβής.

Εταιρεία: Inofix
Γάντζοι γενικής χρήσης και ιδανικός για την εύκολη μεταφορά κάθε είδους τσάντας στα βρεφικά και παιδικά καρότσια. Διαθέτουν ρυθμιζόμενους ιμάντες που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο λαβής.Τοποθέτηση: Προσαρμόστε τους ρυθμιζόμενος ιμάντες στη λαβή του καροτσιού και γυρίστε το άγκιστρο στην επιθυμητή..
10,42€
Εταιρεία: Inofix
Γάντζος γενικής χρήσης και ιδανικός για την εύκολη μεταφορά τσαντών στα βρεφικά και παιδικά καρότσια.Κατασκευασμένος από αλουμίνιο, που τον καθιστά πολύ ανθεκτικό, το οποίο περιβάλλεται από μαλακό αφρώδες αντιολισθητικό υλικό που βοηθά στην καλύτερη κατανομή του βάρους και αποτρέπει φθορές.Tips &..
10,00€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.