ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Παιδική Προστασία

Εάν ψάχνετε τρόπο να προστατεύσετε το βρέφος ή το παιδί σας από χτυπήματα σε γωνίες επίπλων και τοίχων, σας έχουμε την λύση. Εάν από την άλλη, ψάχνετε τρόπο να αποτρέψετε το παιδί σας από το άνοιγμα ντουλαπιών, ψυγείων αλλά και λεκανών και πάλι σας έχουμε την λύση. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ταινίες προστασίας, αυτοκόλλητες γωνίες, κλειδαριές ασφαλείας, αλλά και προστατευτικά δακτύλων για πόρτες, όλα στις καλύτερες τιμές.

Εταιρεία: Inofix
Προστατευτική ταινία για γωνίες και τοίχους.Αποφύγετε τις γρατζουνιές και τα χτυπήματα στις κολώνες και τις γωνίες με εύκολο και οικονομικό τρόπο.Διπλή λειτουργία:- Μπορεί να τοποθετηθεί σε γωνίες τοίχου και κολώνων για να τις προστατεύει από χτυπήματα.- Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί ως επίπεδη ..
13,90€
Εταιρεία: Inofix
Προστατευτικές αυτοκόλλητες γωνίες προστασίας διάφανες.Υλικό PVC ελαστικό, διάφανο και μη τοξικό.Κατάλληλο για τραπέζια, καρέκλες και οποιοδήποτε έπιπλο με γωνίες.Συσκευασία 4 τεμ./blister Διαστάσεις: 43 x 43 x 24mm..
4,40€
Εταιρεία: Inofix
Προστατευτικές αυτοκόλλητες γωνίες προστασίας διάφανες.Υλικό PVC ελαστικό, διάφανο και μη τοξικό.Κατάλληλο για τραπέζια, καρέκλες και οποιοδήποτε έπιπλο με γωνίες.Συσκευασία 8 τεμ./blister Διαστάσεις: 25 x 34 x 20mm..
5,70€
Εταιρεία: Inofix
Ενισχυμένες αυτοκόλλητες γωνίες προστασίας.Κατάλληλο για τραπέζια, καρέκλες και οποιοδήποτε έπιπλο με γωνίες.Υλικό Latex, μη τοξικό.Συσκευασία 4 τεμ./blister Διαστάσεις: 52 x 52 x 24mm..
4,50€
Εταιρεία: Inofix
Γωνιές για παιδκή προστασία.Ενισχυμένες γωνιές προστασίας  αυτοκόλλητες καφέ.Υλικό Latex  μη τοξικόΚατάλληλο για τραπέζια καρέκλες και οποιοδήποτε έπιπλο με γωνίες.Συσκευασία 4 τεμ./blister Διαστάσεις 52 x 52 x 24 mm..
4,50€
Εταιρεία: Inofix
Ρολό Προστασίας .Ενισχυμένη ταινία προστασίας σε ρολό 2m καφέ.Κατασκευασμένο από μη τοξικό Latex.Κατάλληλο για τραπέζια καρέκλες και οποιοδήποτε έπιπλο με γωνίες.Συσκευασία: Σακούλα με 1 ρολο.Διαστάσεις: 26x200 mm..
12,40€
Εταιρεία: Inofix
Κλειδαριές ασφαλείας για έπιπλα Inofix MOD.5101 (2 τεμάχια) κοντές, λευκού χρώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπροστινή ή πλευρική μορφή χάρη στον εύκαμπτο ιμάντα. Ιδανικό για έπιπλα και μικρές συσκευές. Αποτρέπει το άνοιγμα ντουλαπιών, συρταριών, βιτρινών κλπ. Μεγάλη προσαρμοστικότητα ..
5,40€
Εταιρεία: Inofix
Παιδική κλειδαριά πλευρική.Κλειδαριά ασφαλείας αυτοκόλλητη πλευρική.Αποτρέπει τα παιδιά στο άνοιγμα των συρταριών.Συσκευασία ανα τεμάχιο.Διαστάσεις: 76x76x41mm..
4,90€
Εταιρεία: Inofix
Κλειδαριά Αασφαλείας ΕξωτερικήΚλειδαριά αυτοκόλλητη εξωτερική για κλείδωμα των ανοιγόμενων ντουλαπιών.Διαστάσεις : 35 x 98 x 16..
5,80€
Εταιρεία: Inofix
Ασφάλεια ντουλαπιών.Λουκέτο κλειδώματος ντουλαπιών.Τοποθετείται στα πόμολα των ντουλαπιών και κλειδώνει στον σφικτήρα του, προλαμβάνοντας τα παιδιά απο το να ανοίξουν ντουλάπια/ντουλάπες.Απασφαλίζει με το ενσωματωμένο μπουτόν.Ενισχυμένο εσωτερικά με μαλακό υλικό για την αποφυγή ζημιάς στις λαβές των..
6,95€
Εταιρεία: Inofix
Κλειδαριά παιδικής προστασίας.Κλειδαριά ασφαλείας μακρυά αυτοκόλλητη λευκή.Αποτρέπει το άνοιγμα σε  : καπάκια τουαλέτας,ντουλάπια,ψυγεία κτλ. Διαστάσεις : 163 x 36 x 13mm..
5,80€
Εταιρεία: Inofix
Ρυθμιζόμενη κλειδαριά.Κλειδαριά ασφαλείας ρυθμιζόμενη αυτοκόλλητη λευκή.Αποτρέπει το άνοιγμα σε  : καπάκια τουαλέτας,ντουλάπια,ψυγεία κτλ. Διαστάσεις : 210 x 56 x 14mm..
5,90€
Εταιρεία: Inofix
Προστατευτικό Δακτύλων Για Πόρτες Αφρώδες προστατευτικό για πόρτες, φτιαγμένο απο μαλακό υλικό, το οποίο δεν προκαλεί ζημιά στην πόρτα σας.Αποτρέπει το πιάσιμο των δακτύλων των παιδιών στις πόρτες.Διαστάσεις: 100 x 100 x 13 mm..
2,40€
Εταιρεία: Inofix
Προστατευτικό Δακτύλων Για Πόρτες Αφρώδες προστατευτικό για πόρτες, φτιαγμένο απο μαλακό υλικό, το οποίο δεν προκαλεί ζημιά στην πόρτα σας.Αποτρέπει το πιάσιμο των δακτύλων των παιδιών στις πόρτες.Διαστάσεις: 100 x 100 x 13 mm ..
2,40€
Εταιρεία: Inofix
Προστατευτικό Δακτύλων Για Πόρτες Αφρώδες προστατευτικό για πόρτες, φτιαγμένο απο μαλακό υλικό, το οποίο δεν προκαλεί ζημιά στην πόρτα σας.Αποτρέπει το πιάσιμο των δακτύλων των παιδιών στις πόρτες.Διαστάσεις: 98 x 98 x 13 mm..
2,40€
Εταιρεία: Inofix
Προστατευτικό Δακτύλων Για Πόρτες Αφρώδες προστατευτικό για πόρτες, φτιαγμένο απο μαλακό υλικό, το οποίο δεν προκαλεί ζημιά στην πόρτα σας.Αποτρέπει το πιάσιμο των δακτύλων των παιδιών στις πόρτες. Διαστάσεις: 13 x 100 x 106mm...
2,40€
Εταιρεία: Inofix
Ταινία Προστασίας Σε Ρολό 2mΕνισχυμένη ταινία προστασίας σε ρολό 2 m λευκό.Υλικό Latex  μη τοξικόΚατάλληλο για τραπέζια καρέκλες και οποιοδήποτε έπιπλο με γωνίες.Συσκευασία σακούλα 1 ρολο Διαστάσεις 26 x 200 mm..
12,40€
Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.