ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Αεροφράχτες

Ανακαλύψτε τους αεροφράχτες-αεροστόπ του καταστήματος μας, που θα σας λύσουν τα χέρια! Πάψτε πλέον να ανησυχείτε για το κρύο και την σκόνη, που ενδεχομένως να εισέρχετε από τις πόρτες σας, το Finezzahome σας παρέχει την πιο έξυπνη, γρήγορη και οικονομική λύση στο πρόβλημά σας. Σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα, με πολύ εύκολη τοποθέτηση που πραγματοποιείτε ακόμη και μόνοι σας.

Εταιρεία: FinezzaHome
Αεροστόπ-αεροφράχτης με αποσπώμενο ύφασμα για να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βγαίνει και να πλένεται στο πλυντήριο ρούχων χάρη στο βαμβακερό ύφασμα του.Έχει μήκος 83 εκατοστά...
24,00€
Εταιρεία: Inofix
Λειτουργεί ως θερμικός μονωτήρας, απομονώνει κρύο το χειμώνα και θερμότητα το καλοκαίρι, δημιουργώντας ένα άνετο κλίμα στο σπίτιΕξοικονομεί ενέργεια σε θέρμανση ή κλιματισμόΜπορεί να κοπεί εύκολα με ψαλίδι έτσι ώστε να ταιριάζει στο πλάτος της πόρταςΤοποθετείται σπρώχνοντας το κάτω από την πόρταΔιασ..
6,30€
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.