ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Η Εταιρεία μας

Είδη κιγκαλερίας και είδη διακόσμησης για χώρους φτιαγμένους ιδανικά για εσάς!

Το FINEZZA HOME είναι σήμερα το Νο 1 e-shop ειδών κιγκαλερίας στην Ελλάδα.

Το οφείλουμε στην πελατεία μας εδώ και 30 χρόνια και στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει.

Εμείς φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε συνεχώς την ποικιλία μας και τα προϊόντα μας, και να ακολουθούμε πιστά τις νέες τάσεις της αγοράς με γνώμονα την ποιότητα και τις μόνιμα χαμηλές τιμές.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σκοπεύουμε να σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τα πλέον καταξιωμένα ελληνικά εργοστάσια, αλλά και τους διασημότερους οίκους του εξωτερικού. Έχοντας επιλέξει για εσάς μόνο τα καλύτερα των προϊόντων μας μέσα από μία πολυποίκιλη συλλογή, μπορείτε να διαλέξετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Στο FINEZZA HOME θα βρείτε μόνο τις καλύτερες εταιρείες, μεταξύ των οποίων οι Convex, Viometale, Zogometal, Anartisi Curtain Systems, Frans Interior Design, Ramino SA, Zone Denmark, Spirella, Das Home, Home Guru, Inart, Ankor κ.α.

Η εξυπηρέτησή σας, είναι για εμάς ο πρωταρχικός στόχος και η προσπάθεια όλων αυτών των ετών αντανακλάται στην ευχαριστημένη πελατεία μας. Όλη η ομάδα του FINEZZA HOME είναι πάντα πρόθυμη κι έτοιμη να προτείνει προϊόντα, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα κι ανακαλύψτε τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της δόμησης και διακόσμησης σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού χώρου, και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει.  

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του FINEZZA HOME.


Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.