ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Τα  προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με  courier και εσείς πληρώνετε το ποσό των 2,00€ τη στιγμή της παραλαβής. 


2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Alphabank, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο finezzahome.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από το περιβάλλον της Alpha Bank.

Οι συναλλαγές σας μπορούν να ολοκληρωθούν με τις παρακάτω κάρτες:

  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners
  •  Mε χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

* Σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (παρακαλούμε δείτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία σας. 


3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πατήστε "Τραπεζική Κατάθεση" στον τρόπο πληρωμής. Θα σας εμφανιστούν οι λογαριασμοί ( Alphabank, Πειραιώς ) για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά την κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ' ένα mail στο info@finezzahome.gr για να γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι οι:

Alpha Bank: 

Δικαιούχος: Μπάμπου Ελένη

IBAN: GR67 0140 1990 1990 0200 2003 631

Τράπεζα Πειραιώς:

Δικαιούχος: Μπάμπου Ελένη

IBAN: GR79 0172 0720 0050 7209 8956 858

Εθνική Τράπεζα:

Δικαιούχος: Μπάμπου Ελένη

IBAN: GR82 0110 0510 0000 0517 7616 272


4. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα

Για να παραλάβετε και να πληρώσετε το ποσό στο κατάστημα, επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Οι παραγγελίες παραμένουν στο κατάστημα έως και 10 μέρες αφότου ολοκληρωθούν.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.