ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Box Now

Παράλαβε την παραγγελία σου σε 24 ώρες από τα lockers της Box Now!

Με τη νέα μας υπηρεσία μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου ό,τι ώρα σε βολεύει, όποια ημέρα σε βολεύει, από όποιο locker σε βολεύει! Τόσο απλά!

Για 1η φορά το δέμα σου σε περιμένει, δεν το περιμένεις! Δοκίμασέ το σήμερα και πες αντίο στην αναμονή!

ΒΗΜΑ 1:

Επίλεξε την BOX NOW ως τρόπο αποστολής κατά το check-out και πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

ΒΗΜΑ 2:

Διάλεξε το BOX NOW Locker που σε εξυπηρετεί (π.χ. κοντά στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σου)

ΒΗΜΑ 3:

Μόλις το δέμα σου είναι έτοιμο για παραλαβή, θα λάβεις έναν εξαψήφιο κωδικό PIN με SMS.

ΒΗΜΑ 4:

Με το PIN μπορείς να παραλάβεις το δέμα σου από το Locker που έχεις επιλέξει όποτε θελήσεις – είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ισχύει για δέματα με μέγιστο όγκο 36x45x62εκ. Αν το τελικό δέμα υπερβαίνει τις άνωθι διαστάσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για εναλλακτικό τρόπο αποστολής. Αν κάνεις την παραγγελία σου έως τις 14:00 σε εργάσιμη μέρα & περιλαμβάνει Άμεσα Διαθέσιμα προϊόντα, το FinezzaHome θα την αποστείλει την ίδια μέρα. Με τη βοήθεια της BOX NOW, το δέμα σου θα παραδοθεί στο Locker της επιλογής σου εντός 24 ωρών. Μόλις το δέμα παραδοθεί στη θυρίδα, θα παραμείνει εκεί για 48 ώρες και μετά θα επιστραφεί στην εταιρεία μας. Κατόπιν δικού σας αιτήματος στο https://boxnow.gr μπορείτε να παρατείνετε την παραμονή για άλλες 24 ώρες.

Αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για προπληρωμένες παραγγελίες (μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης ή Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας) και όχι Αντικαταβολές. Ανυπομονείς να παραλάβεις; Παρακολούθησε την πορεία της παραγγελίας σου! Αν επιλέξεις αποστολή μέσω BOX NOW και χρειαστείς αλλαγή, αυτή θα πραγματοποιείται με εναλλακτικό τρόπο αποστολής, κατόπιν επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών του FinezzaHome στα τηλέφωνα 2106131325, 6971506465 ή μέσω email στο info@finezzahome.gr 

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.