ΜΕΝΟΥ
Καλάθι Αγορών

Φωτιζόμενα Σπιτάκια- Καρουζέλ

ΕΛΚΗΘΡΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΦΩΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ 34Χ12Χ22ΕΚ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο έλκυθρο με τον Αι Βασίλη και τέσσερις ταράνδους. Εχει φως σε αρκετά σημεία, το δένδρο γυρνάει γύρω γύρω και παίζει και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με μπαταρίες 3ΑΑ που δεν περιέχονται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόν..
65,00€
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ 28Χ17Χ28ΕΚ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο σκηνικό το εργαστήρι του Αι Βασίλη Santa s workshop. Εχει φως σε αρκετά σημεία και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Δεν έχει καμία κίνηση. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιέχεται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση ..
83,00€
ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΣΕ ΡΑΓΕΣ ΜΕ ΦΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΣΕ ΡΑΓΕΣ ΜΕ ΦΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο τραίνο με ατμομηχανη και δύο βαγόνια, που κινείται γύρω γύρω πάνω σε πλαστικές ράγες. Εχει φως στην ατμομηχανή και ήχους ατμομηχανής. Οι ήχοι έχουν κουμπί On/Off. Οι ράγες είναι πλαστικές και συναρμολογούμενες. Το τραίνο έχει μήκος 50εκ και οι ράγες διάμετρο 136εκ. Λειτουργεί με μπ..
70,00€
ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ NORTH POLE ΜΕ FLASHING ΦΩΤΑ 30Χ30Χ95ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικη φωτιζόμενη ταμπέλα North Pole με ταμπέλες. Εχει φως σε αρκετά σημεία και στο περίγραμμα του North pole τα φώτα κάνουν flash. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιέχεται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ..
90,00€
ΜΑΓΑΖΙ TREE FARM ΜΕ ΦΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ 20Χ14Χ17ΕΚ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο σκηνικό μαγαζί Tree farm, φορτηγό με δένδρο και παιδάκια. Εχει φως σε αρκετά σημεία, τα παιδάκια γυρνάνε γύρω γύρω και παίζει και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με μπαταρίες 3ΑΑ που δεν περιέχονται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ κ..
35,00€
ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΔΩΡΑ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΦΩΣ 21Χ14Χ16ΕΚ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο σκηνικό μαγαζί με δώρα. Εχει φως σε αρκετά σημεία. Λειτουργεί με μπαταρίες 2ΑΑ που δεν περιέχονται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Τα προιόν μπορεί να έχει μικρές χρωματικές διαφορές απο την φωτογραφία...
31,00€
ΜΙΝΙ ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΜΕ ΦΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ Φ12Χ25ΕΚ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Διακοσμητικό φωτιζόμενο καρουζέλ με παιδάκια σε γυάλινη καμπάνα. Ειναι όλα κολημένα πάνω σε πολυρέζιν βάση και γυρνούν γύρω γύρω. Λειτουργεί με μπαταρίες 3ΑΑΑ που δεν περιέχονται. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Τo προιόν μπορεί να έχει μικρές χρωματικές διαφορές απο την φωτογραφία...
44,00€
ΞΥΛΙΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΕ LED ΦΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 20Χ4Χ23ΕΚ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Φυσικό ξύλινο διακοσμητικό χαμογελαστό φεγγράκι. .Εχει λευκό σταθερό φως. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν περιέχονται...
12,80€
ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ LED ΦΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 30Χ10Χ21ΕΚ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Φυσικό ξύλινο διακοσμητικό τρενάκι. Μουσική με κούρδισμα στο κάτω μέρος.Εχει και λευκό σταθερό φως. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν περιέχονται. Είναι διακοσμητικό , δεν κινείται , δεν είναι παιχνίδι...
29,00€
ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ LED ΦΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 45Χ8Χ30ΕΚ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Φυσικό ξύλινο διακοσμητικό χωριό με σταθερό φως . Μουσική με κούρδισμα στο κάτω μέρος. Σκηνικό χωριού στο εσωτερικό. Κάποια μέρη κινούνται. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν περιέχονται...
44,00€
ΞΥΛΙΝΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ LED ΦΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 17Χ5Χ15ΕΚ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Φυσικό ξύλινο διακοσμητικό τρενάκι. .Εχει και λευκό σταθερό φως. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν περιέχονται. Είναι διακοσμητικό , δεν κινείται , δεν είναι παιχνίδι...
11,80€
ΞΥΛΙΝΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΣΥΡΤΑΡΑΚΙΑ KAI LED ΦΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 44Χ11Χ20ΕΚ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Φυσικό ξύλινο διακοσμητικό τρενάκι ημερολόγιο με μικρά συρταράκια για καραμέλες ή μικρά δωράκια. Εχει και λευκό σταθερό φως. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν περιέχονται...
39,00€
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΡΟΔΑ ΛΟΥΝΑ-ΠΑΡΚ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ 30Χ20Χ37ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Φωτιζόμενο καρουζέλ ρόδα λούνα πάρκ που γυρνά γύρω-γύρω. Εχει φως, κίνηση και μουσική. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή που περιέχεται. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Υλικό κατασκευής πολυρέζιν και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Τo προιόν μπορεί να έχει μικρές χρωματικ..
199,00€
Πλαστικό τρενάκι με Αγ, Βασίλη, με φως και καπνό, μπαταρίας 3ΧΑΑ
2-5 Ημέρες
Εταιρεία: JK Decoration
Πλαστικό τρενάκι που το οδηγεί ο Άγιος Βασίλης που διαθέτει φωτισμό και βγάζει καπνό από το φουγάρο του, Παίρνει τρεις μπαταρίες ΑΑ,..
29,77€
ΠΟΛΥΡΕΖΙΝ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΦΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ 17Χ15Χ31ΕΚ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο φωτιζόμενο δενδράκι που γυρνάει γύρω-γύρω και παίζει και μουσική. Λειτουργεί με μπαταρίες 3AAA που δεν περιέχονται. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Το προιόν μπορεί να έχει μικρές χρωματικές διαφο..
45,60€
ΠΟΛΥΡΕΖΙΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ 23x21x28EK ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο φωτιζόμενο εργαστήρι του Αι Βασίλη, north pole work shop. Τα δωράκια γυρνάνε γύρω-γύρω και παίζει και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιλαμβάνεται.Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνησ..
79,00€
ΠΟΛΥΡΕΖΙΝ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΦΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ 34Χ26Χ17ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο φωτιζόμενο παγοδρόμιο. Τα παιδάκια παίζουν ice hockey και γυρνάνε γύρω-γύρω. Εχει φως και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιέχεται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κ..
95,00€
ΠΟΛΥΡΕΖΙΝ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ 26Χ26Χ40ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο φωτιζόμενο χωριό με τραινάκι που γυρνάει γύρω-γύρω. Εχει φως ,κίνηση και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιέχεται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Το προ..
125,00€
ΠΟΛΥΡΕΖΙΝΗ ΣΠΙΤΙ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΕΛΑΦΙΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ 25Χ19Χ25ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο φωτιζόμενο σπιτάκι με Αι Βασίλη και ελαφάκια. Εχει φως και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιλαμβάνεται.. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Το προιόν μπορε..
79,80€
ΡΟΔΑ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΕ ΦΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ 38Χ17Χ49ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικη εντυπωσιακή ρόδα καρουζέλ. Εχει φως σε αρκετά σημεία και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιέχεται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Τo προιόν μπορεί να έχει..
143,00€
ΣΠΙΤΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΣ 20Χ20Χ21ΕΚ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με τραίνο που κινείται γύρω γύρω, σπίτι του Αι Βασίλη και δένδρα. Εχει φως σε αρκετά σημεία και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με μπαταρίες 3ΑΑ που δεν περιέχονται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα..
38,00€
ΣΠΙΤΙ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΦΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ 20Χ17Χ20ΕΚ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο σπίτι με Αι Βασίλη που κινείται γύρω γύρω. Εχει φως σε αρκετά σημεία και μουσική με 8 τραγούδια. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με μπαταρίες 3ΑΑ που δεν περιέχονται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Το προιόν μπορεί ν..
39,00€
ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΡΕΝΟΥ ME ΦΩΣ KAI ΚΙΝΗΣΗ 32Χ16Χ30ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικο εντυπωσιακό σταθμός τρένου με τραίνο και βαγόνι. Εχει φωτάκια σε αρκετά σημεία, το τράινο πηγάινει μπρος πίσω και παίζει και μουσική. Εχει κουμπί on/off για την μουσική. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιέχεται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή ..
84,00€
ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΜΕ ΦΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ Φ13Χ21ΕΚ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Διακοσμητικό φωτιζόμενο δενδράκι σε γυάλινη καμπάνα. Το δενδράκι γυρνάει γύρω γύρω. Ειναι όλα κολημένα πάνω σε ξύλινη βάση. Λειτουργεί με μπαταρίες 3AAA που δεν περιέχονται. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Το προιόν μπορεί να έχει μικρές χρωματικές διαφορές απο την φωτογραφία...
43,00€
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΦΩΣ ΚΙΝΗΣΗ KAI ΜΟΥΣΙΚΗ 38Χ20Χ51ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Χριστουγεννιάτικη τηλεόραση με κινούμενο πλαίσιο. Γυρνάει το background και παίζει και μουσική. Η μουσική έχει κουμπί έντασης. Λειτουργεί με μετασχηματιστή 4.5V που περιέχεται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Το προιόν μπορεί να έχει μικρές χρω..
170,00€
Τρενάκι με 4 βαγόνια, 5 ράγες, μπαταρίας
2-5 Ημέρες
Εταιρεία: JK Decoration
Τρενάκι με τέσσερα βαγόνια και πέντε ράγες, Για να ομορφύνουμε τα χριστούγεννα μας με παιχνιδιάρικη διάθεση, Παίρνει τέσσερις μπαταρίες ΑΑ,..
9,00€
Τρενάκι φωτιζόμενο με μουσική, μπαταρίας 4Χ1,5V AA, S/22
2-5 Ημέρες
Εταιρεία: JK Decoration
Τρενάκι με πέντε βαγόνια και 22 ράγες, που διαθέτει φωτισμό και μουσική, Για να ζωντανέψουν τα χριστούγεννα μας με παιχνιδιάρικη διάθεση,..
63,26€
ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ LED ΦΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 30Χ7Χ31ΕΚ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Φυσικό ξύλινο διακοσμητικό σπίτι με σταθερό φως. Σκηνικό χωριού στο εσωτερικό. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν περιέχονται...
35,00€
ΦΥΣΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ LED ΦΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 45Χ8Χ29ΕΚ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Κόκκινο ξύλινο διακοσμητικό χωριό με σταθερό φως. Σκηνικό χωριού σε ξύλινη βάση. Λειτουργεί με μπαταρίες που δεν περιέχονται...
38,00€
ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ Φ22Χ27ΕΚ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Φωτιζόμενο κλασικό καρουζέλ που γυρνά γύρω-γύρω. Εχει φως,κίνηση και μουσική. Η μουσική έχει κουμπί On/Off. Λειτουργεί με ρεύμα με μετασχηματιστή 4.5V που περιέχεται. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ καλή απεικόνηση και ποιότητα κατασκευής. Τo προιόν μπορεί να έχει μικρές χρωματικές..
115,00€
ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΕΤ 10 ΤΕΜ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
4-10 Ημέρες
Εταιρεία: Iliadis
Πολυρέζιν σκηνικό με 2 φωτιζόμενα σπιτάκια 10x7x15εκ και 10x7x12εκ και 8 διακοσμητικές φιγούρες απο 5 έως 9εκ. Συνολικά 10 τεμάχια.Τα σπιτάκια έχουν φως απο μπαταρίες 2ΑΑ οι οποίες δεν περιέχονται. Ιδανικό για την κατασκευή Χριστουγεννίάτικων χωριών. Υλικό κατασκευής πολυρεζίνη και πλαστικό. Πολύ ..
38,00€
Εμφάνιση 1 έως 36 από 42 (2 Σελ.)
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να καταστήσει την περιήγηση όσο το δυνατόν πιο λειτουργική και για να συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της. Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τα cookies μας.